نوع فایل:power point قابل ویرایش:13 اسلاید قسمتی از اسلایدها: مصرف جوش شيرين در نان به جاي مايه خمير يا خمير ترش مانع از انجام عمل تخمير شده و نان حاصل از آن فقط ظاهر نان را دارد نه خاصيت آن را ارزش غذايي نان كاهش مي يابد آنزيم فيتاز فعال نمي گردد و اسيد فيتيك تجزيه نمي شود و در نتيجه فيتاتها تشكيل شده و مانع جذب عناصر مغذي مانند آهن ، كلسيم ، روي و ......در بدن مي گردد فهرست مطالب واسلایدها: نان بهداشتي و سالم عمل تخمير عمل تخمير سبب مي شود جوش شيرين مضرات استفاده از جوش شيرين بهداشت نانوائيها چگونه تامين مي شود؟ بهداشت ساختمان نانوائها ... دریافت فایل