پاورپوینت بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر محصولات تخمیری ماست و پنیر

پاورپوینت بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر محصولات تخمیری ماست و پنیر

پاورپوینت بررسی خواص رئولوژیکی شیر دام های اهلی با تکیه بر محصولات تخمیری ماست و پنیر

              نوع فایل: power point قابل ویرایش 26 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: رئولوژی :  علمی است که در آن به مطالعه تغییر شکل مواد یا جریان سیالات در اثر   اعمال نیرو می پردازد و خصوصیات غذاهای مایع و جامد را بیان می کند. اگر نيرو و  فشار به‌ كار رود  شکل اصلی ماده تغییر می کند(کشیده یا فشرده میشود).        اندازه گیری خصوصیات رئولوژیکی میتواند باعث بهبودکیفیت محصول  وپیش بینی خصوصیات  فیزیکی  محصول در حین فرآوری و بعد از فرآوری شود. تاثیر ترکیبات شیمیایی بر ویسکوزیته شیر: با افزایش انعقاد پروتئین و محتوی چربی ویسکوزیته افزایش پیدا می کند. تاثیر میزان چربی به اندازه کازئین نیست اگر چه میزان چربی و اندازه گلبول های چربی بر روی ویسکوزیته تاثیر می گذارد . هموژنازسیون باعث افزایش ویسکوزیته می شود. شیر بز از نظر توانایی تولید پنیر از گاو ضعیفتر است .                    ...
دریافت فایل
برای دانلود بر روی دکمه زیر کلیک فرمایید

دسته : فنی و مهندسی

تگ ها : پاورپوینت, بررسی, خواص ,رئولوژیکی, شیر ,دام های ,اهلی, با تکیه, بر, محصولات ,تخمیری ,ماست ,پنیر

download - دانلود

لیست فایل های مشابه :

پروژه طرح 3 طراحی موزهپروژه تولید آب از رطوبت هوا water seer انتخاب اصولی چیلر با توجه به نوع بهره برداریپاور پوينت تحليل معماري فرهنگسراي گتي getiپاور پوينت تحليل معماري فرهنگسراي بهمنپاورپوینت The Market Makers(بازار ساز)اجرای تاسیسات برقی ساختمانسیستم مدیریت ساختمان BMSآموزش اسپرت کردن پژو 405ساختمان فلزی اجرایی
صفحه نخست فایل سحرآمیز سایت بازدید