نوع فایل power point قابل ویرایش 55 اسلاید قسمتی از اسلایدها: اهداف عمل آوري خوراك : 1- افزايش ميزان سود دهي - كاهش هزينه ها از طريق بهبود كارايي استفاده خوراك - بهبود توليد به دليل استفاده بهتر از مواد خوراكي - افزايش مصرف خوراك 2- تغيير اندازه خوراك ( (particle size -مصرف راحتتر خوراك - پلت كردن (pelleting) - مكعبي كردن (cubing) - كاهش ذرات ريز ، كاهش انتخاب ، بهبود كارايي جابجايي خوراك - قابليت هضم بهتر فهرست مطالب و اسلایدها بهبود خوشخوراكي تغيير در ميزان خوشخوراكي ( پذيرش ) و بهبود مصرف خوراك تغيير در محتويات مواد مغذي : روشهاي عمل آوري علوفه خرد كردن shreding خشك كردن پلت كردن آمونياكي كردن عمل آوري فضولات حيواني نگهداري جهت سم زداییdetoxify) ) یا جدا سازی اقلام نامطلوب بهبود مکانیزاسیون : روش عمل آوری مرطوب wet)) 2-طبقه بندی بر اساس تیمار حرارتی 3. طبقه بندی بر اساس مواد شیمیای مورد استفاده در ... دریافت فایل