پاورپوینت عمل آوري خوراك

پاورپوینت عمل آوري خوراك

پاورپوینت عمل آوري خوراك

                نوع فایل power point قابل ویرایش 55 اسلاید   قسمتی از اسلایدها: اهداف عمل آوري خوراك : 1- افزايش ميزان سود دهي   - كاهش هزينه ها از طريق بهبود كارايي استفاده خوراك   - بهبود توليد به دليل استفاده بهتر از مواد خوراكي   - افزايش مصرف خوراك 2- تغيير اندازه  خوراك ( (particle size   -مصرف راحتتر خوراك    - پلت كردن (pelleting)    - مكعبي كردن (cubing)    - كاهش ذرات ريز ، كاهش انتخاب ، بهبود كارايي جابجايي خوراك    - قابليت هضم بهتر   فهرست مطالب و اسلایدها بهبود خوشخوراكي تغيير در ميزان خوشخوراكي ( پذيرش ) و بهبود مصرف خوراك تغيير در محتويات مواد مغذي : روشهاي عمل آوري علوفه خرد كردن shreding خشك كردن پلت كردن آمونياكي كردن عمل آوري فضولات حيواني نگهداري جهت سم زداییdetoxify) ) یا جدا سازی اقلام نامطلوب بهبود مکانیزاسیون : روش عمل آوری مرطوب wet)) 2-طبقه بندی بر اساس تیمار حرارتی 3. طبقه بندی بر اساس مواد شیمیای مورد استفاده در ...
دریافت فایل
برای دانلود بر روی دکمه زیر کلیک فرمایید

دسته : فنی و مهندسی

تگ ها : پاورپوینت, عمل آوری خوراک

download - دانلود

لیست فایل های مشابه :

پروژه طرح 3 طراحی موزهپروژه تولید آب از رطوبت هوا water seer انتخاب اصولی چیلر با توجه به نوع بهره برداریپاور پوينت تحليل معماري فرهنگسراي گتي getiپاور پوينت تحليل معماري فرهنگسراي بهمنپاورپوینت The Market Makers(بازار ساز)اجرای تاسیسات برقی ساختمانسیستم مدیریت ساختمان BMSآموزش اسپرت کردن پژو 405ساختمان فلزی اجرایی
صفحه نخست فایل سحرآمیز سایت بازدید